workshop alkmaar
Wakker bewust zijn, het spiritueel centrum voor persoonlijke groei!
In ons centrum is het mogelijk om ruimtes te huren voor cursussen, workshops, opleidingen, coachingstrajecten, lezingen en nog veel meer. Meer over ons. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en verhuur van workshop en praktijkruimte op loopafstand van Centraal Station Alkmaar. Yoga Tai chi.
schildersbedrijf alkmaar
Maryamma, Djembe workshop 2 uur hapje en drankje: épargnez 51% à Alkmaar avec Social Deal.
Hermelijnkoog 46 1822 CB Alkmaar Itinéraire. Maak nu kennis met de Afrikaanse muziek tijdens een gezellige djembe workshop van 2 uur. De djembe is een laagdrempelig instrument en het bespelen ervan zet mensen in beweging en geeft al snel voldoening.
tankpas
Maryamma Djembe Workshops.
Alles is geschikt voor deze workshop. De Kuttepiel is een percussie instrument welke in verschillende landen wordt gebruikt. Percussie en Creatieve workshops. Djembe Workshop Alkmaar. Wij ontvangen u graag op onze gezellige en sfeervolle lokatie in Alkmaar! Djembe voor scholen.
jura koffiemachine
Visagie workshop Alkmaar Beauty Bureau.
Visagie workshop Alkmaar. Visagie workshop Alkmaar. U heeft gezocht naar een visagie workshop en woont in Alkmaar? Dan bent u op de goede website gekomen, wij zijn namelijk de specialist in het verzorgen van visagie workshops, ook in de regio Alkmaar.
yahoo zoekmachine
Klanten WordPress workshop Alkmaar.
WordPress Leren Klanten WordPress workshop Alkmaar. Klanten WordPress workshop Alkmaar. Hier kunt u zien wie er in de afgelopen jaren een WordPress workshop in Alkmaar, bij WPleren heeft afgenomen. Hierbij kan je direct doorklikken naar de websites die zij gebouwd hebben tijdens de workshops.:
Rose
Theo Groothuizen Verf en Kunstschildersmaterialen.
Ook zijn er workshop zee, koeien, en landschapschapsschilderen. Cursussen en workshops worden gegeven in Alkmaar en Anna Paulowna in een uitstekend atelier. tel 072-5316277 of 06-134994546. Cursus beeldhouwen / werken in steen / hout. Workshop speksteen snijden / boetseren / tekenen naar model.
ehbo cursus alkmaar
Cursus en workshops bij Acu-Putten Alkmaar.
workshop gembercompressen en massage. Op 9 december 2017 organiseren Erwin van Putten en Anita Duin van praktijk Acu-Putten in Alkmaar een heerlijke workshop gembercompressen en massage. Gembercompressen zijn doeken die gedrenkt worden in heet gemberwater en op de rug of op een andere plaats gelegd worden.
Workshops Alkmaar Deal van de dag Groupon.
Workshops Alkmaar geeft verschillende workshops in de avonden. Naast een workshop high tea is het ook mogelijk om een workshop sushi te volgen, een workshop haken of een workshop servies beschilderen. Aanbiedingen van Groupon Diensten Workshop Kookworkshop Diensten Alkmaar Workshop Alkmaar Kookworkshop Alkmaar Meer deals uit deze categorie 1.

Contacteer ons

brocante amsterdam trappenlak brocante stoelen workshops alkmaar sloan uitklapbare tafel brocante bank teak buffetkast workshop alkmaar