workshop alkmaar
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
Workshop tassen maken: Deze workshop is vooral een workshop om gezellig creatief bezig te zijn. Workshop boeketten maken met high-tea. In het sfeervolle theehuis t Kruithuis in het centrum van Alkmaar kunt u een ochtend of middag. t Kruithuis antiek.
ehbo cursus alkmaar
Workshops Hortus Alkmaar: Hortus Alkmaar.
Hortus Alkmaar heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan workshops voor volwassenen en kinderen. Wij hebben gedurende het hele jaar een uitgebreid aanbod aan workshops voor volwassenen, variërend van intuïtief schilderen tot kruidenzalf maken en van gezond koken tot fotograferen.
schildersbedrijf alkmaar
Workshop of vrijgezellenfeest Alkmaar 15 tot 75 p.p.
En de vrijgezelle vrienden en vriendinnen van de bruid of bruidegom nodigen we van harte uit om een kijkje te nemen op onze single reizen website. Kookworkshop in Alkmaar, cupcakes maken, een lipdub maken, paaldansen in de vorm van een workshop, losgaan tijdens percussie workshop, genieten van een high tea, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, lachworkshop, bonbons leren maken IN Alkmaar, salsa leren dansen, sushi of sieraden maken.
workshop schrijven
Wakker bewust zijn, het spiritueel centrum voor persoonlijke groei!
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en verhuur van workshop en praktijkruimte op loopafstand van Centraal Station Alkmaar. Yoga Tai chi. Volg ons op Facebook. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wakker bewust zijn Westerweg 14 1815 DE Alkmaar T 06 53 79 14 96 info@wakkerbewustzijn.nl.
makelaar uden
unknown.
Interim
Agenda ATS massageopleidingen en workshops.
Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies. Meer informatie Akkoord! Binnenkort een opleiding, cursus of workshop starten? Bekijk de komende activiteiten bij ATS massageopleidingen op deze pagina! Open dagen september. Open dag Alkmaar.
kapper
Workshop schermen in Alkmaar GH Events.
Een spannende workshop schermen volgen in Alkmaar. Heeft u er zin in om samen met uw collegas of ander goed gezelschap een uitdagende workshop uit te oefenen? Dan is de workshop schermen in Alkmaar echt iets voor u. Onze scherm instructeurs bieden workshops aan in Alkmaar en de rest van de provincie Noord Holland.
schildersbedrijf alkmaar
Ayurveda workshops Alkmaar Ayurvedapraktijk Arjuna.
Ayurvedische olie tijdens de workshop, Ayurvedische thee en gezonde lekkernijen. De kosten van de workshop graag voorafgaand overmaken naar.: NL 35 INGB 0007 9480 55 t.n.v. Ayurveda praktijk Arjuna, onder vermelding van de naam van de workshop. Locatie: Oude volksbadhuis, Kwerenpad 11, Alkmaar, 1811DB, Alkmaar.
schildersbedrijf alkmaar

Contacteer ons

brocante amsterdam trappenlak brocante stoelen workshops alkmaar sloan uitklapbare tafel brocante bank teak buffetkast workshop alkmaar