trappenlak
Hermadix Trappenlak eXtra kopen? Bestel hier online! Verfwebwinkel.nl.
Hermadix Trappenlak eXtra. Levertijd 1 tot 2 werkdagen. Omschrijving Hermadix Trappen lak is speciaal ontwikkeld voor houten trappen zowel hardhout als zachthout. Hermadix Trappenlak is een watergedragen PU lak met antislipwerking en daardoor veilig, niet vergelend en uiterst kras en stootvast.
ifi ipower
GAMMA Glitsa Intensief Gebruik traplak antislip kleurloos eiglans 750 ml kopen? Binnenbeits.
Glitsa trappenlak antislip is een kleurloze, waterverdunbare trappenlak met eiglans voor binnen. Het is een zeer slijt en kras vaste trappenlak die geschikt is voor de bescherming van zacht en hardhouten trappen die intensief gebruikt worden. Door het toegevoegde antislip granulaat biedt Glitsa Trappenlak Antislip een veilige Antislip afwerking op uw trap.
drone video
Trap verpest met trappenlak.
Anouk op 13 Mei 2006, 1414: Trap verpest met trappenlak. Ik heb mijn trap keurig geschilderd met een kwalitatief goede lak, na twee weken heb ik hier trappenlak eiglans overgeschilderd. Ik dacht, dit zie je niet als het hier en daar wat dikker is.
VPN
Hermadix trappenlak extra anti-slip zijdeglans RAL 9010 750 ml. kopen? Bullstore.nl.
Trappenlak eXtra is een waterverdunbare polyurethaan acrylaathars lak met anti-slip werking en zeer hoge slijt en stootvastheid. Trappenlak eXtra is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. Trappenlak eXtra laat zich makkelijk en snel verwerken. Advies van de fabrikant.
Glitsa Glitsa Trappenlak.
Home Producten Trappen Trappenlak. Kies aan de rechterzijde het door u gewenste product. U wordt dan doorverwezen naar de productpagina met uitgebreide informatie over het gekozen product. Glitsa Trappenlak is sneldrogend, en is versterkt met Polyurethaan, waardoor het zeer slijt en krasvast is.
Glitsa trappenlak zijdeglans blank 750ml Praxis.
Glitsa trappenlak zijdeglans blank 750ml. Glitsa trappenlak blank 750ml is sneldrogend en is versterkt met polyurethaan, waardoor het zeer slijt en krasvast is. Deze lak beschermt zachthouten en hardhouten trappen inclusief leuningen welke intensief gebruikt worden. Inhoud 0.75 L. Wijzig jouw gegevens.
KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 750 ml kopen? Binnenbeitsen KARWEI.
De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 750 ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap.
GAMMA Glitsa Intensief Gebruik traplak kleurloos eiglans 750 ml kopen? null.
Glitsa trappenlak eiglans is een kleurloze, waterverdunbare trappenlak voor binnen. Het is een zeer slijt en kras vaste trappenlak die geschikt is voor de bescherming van zacht en hardhouten trappen en leuningen die intensief gebruikt worden. Door de afwerking met Glitsa trappenlak ontstaat een stroef oppervlak.

Contacteer ons

brocante amsterdam trappenlak brocante stoelen workshops alkmaar sloan uitklapbare tafel brocante bank teak buffetkast workshop alkmaar