antiek drenthe
antiek
Het Huygens Huys gespecialiseerd in exclusieve antieke klokken.
Verder verkopen wij klassieke polshorloges en zakhorloges en zijn er altijd een aantal mooie kleine antieke meubels, antiek zilver, glas en schilderijen. U kunt bij ons ook terecht voor een professionele reparatie/ restauratie van oude en antieke klokken, horloges en barometers. Daarnaast kopen wij ook bijzondere klokken in. Wij werken voor reparaties en restauraties door het hele land, uw klok kan in overleg eventueel worden gehaald en gebracht. Als u bij ons een klok koopt wordt deze desgewenst bij u thuis opgehangen en ter plekke afgeregeld. Komt u gerust eens bij ons langs. Het Huygens Huys is gelegen in het vrije koloniedorp Frederiksoord Drenthe, gelegen vlakbij Steenwijk.
argenta
Pronckgoedt Kunst, Antiek, Vintage en Brocante.
Contact en openingstijden. Antiek Brocante Route. Contact en openingstijden. PRONCKGOEDT is gespecialiseerd in Engels antiek, vintage, brocante en. Hollandse schilderijen, vaak van Drentse schilders. U vindt ons al meer dan 20 jaar aan de landelijke es in Tynaarlo waar wij u graag verrassen met een bijzondere collectie tegen aantrekkelijke prijzen.
vochtbestrijding
Vind drenthe antiek op Marktplaats.nl.
Help en info. Heel Marktplaats 75 resultaten voor drenthe antiek. Groep en Rubriek. Antiek en Kunst. Antiek Schoolplaten 20. Antiek Bestek 13. Antiek Wandborden en Tegels 6. Kunst Etsen en Gravures 4. Antiek Boeken en Bijbels 4. Antiek Overige 4.
bmw
Ontdek de leukste antiekzaken van Drenthe Natuurlijk Noorden.
8343 XR Zuidveen. Uw antiektoer in Drenthe nog mooier beleven met bijzonder antiek vervoer! Beleef Drenthe antiek met een schattig eendje en voorzien van picknickmand. Of met een prachtige Ruska Classica van Toertocht Drenthe. Antiek boerderij D Olde Lanschap Annen.
slotenmaker leuven
De leukste speelboerderij in Drenthe De Drentse Koe.
Kinderboerderij in drenthe. Speel en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een binnen en buitenspeeltuin met een boerderijthema. Wij zijn niet alleen een kinderboerderij, maar ook een speelboerderij in Drenthe! Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en het echte boerengevoel ervaren.
antieke meubelen verkopen
De Schenkerij Genieten van lunch, kunst en nostalgie. Facebook. Twitter. YouTube.
Schitterende schilderijen van Henk Renting en de verzameling antiek geven de Schenkerij een unieke sfeer. In de zomer is ons prachtige tuinterras, met uitzicht op de kaasmakerij en de boomgaard geopend. Wij hebben een uitgebreide lunchkaart met o.a. ons eigen brood.
123inkt nl
Antiek in Drenthe Webtop20.
Hieronder vindt je een overzicht van de 20 beste websites in de rubriek antiek in Drenthe. Hoort jouw website ook in de rubriek antiek thuis, maar is deze nog niet bekend bij ons dan kan je je website gratis aanmelden.
Antiek Kunst Midden-Drenthe Koopplein.nl.
Midden-Drenthe Antiek Kunst. Lenen, Ruilen LETS. Hobby, Vrije Tijd Uitgaan. Aa en Hunze. Alphen aan den Rijn. Beekdaelen / Brunssum. Bergen op Zoom. Capelle aan den IJssel. De Friese Meren. De Ronde Venen. Gilze en Rijen. Het Hogeland / Loppersum.

Contacteer ons

grenen meubels schilderen grenen meubelen verven houten kastje verven puur brocante alkmaar Puur Brocante brocante winkels alkmaar workshop verven brocante kastknop antiek drenthe